HTML

Életkedv :(

Az életkedvről, és mindenről ami elveszi azt

Linkblog

Magdika

2008.05.23. 17:09 Pankalány

meg sem érdemli, hogy becézgessem, de mit tehetek, így kaptam.


Magdika alattunk lakik, a nyolcadikon. van egy férje, aki a lehető legtöbb időt tölti a lakótelep kiskocsmájában, ugyanazt a korsó sört szopogatván. ebből is látszik, hogy Magdika férje nem alkoholista, csak utál otthon lenni.

Magdika egész nap otthon van. egyedül. nincs kit szekíroznia. így maradnak a szomszédok.

Magdika retteg attól, hogy beázik a lakása.

Magdikának vörösre van festve a haja, feltűnő ékszereket, többek közt brosokat és klipszeket visel, ciklámen színűre rúzsozza a száját, és kedvence a citromsárga blúz.

Magdikával az első találkozásom a beköltözésem negyedik hetének hétfőjén esett meg. mivel a kedvesemhez olyan heti rendszerességgel csöngetett be mindenféle zavaró dologra panaszkodva, ezért csodálkoztam is, hogy bírta ki ilyen sokáig, hogy megnézzen magának. de a kedvesem szerint Magdika már két nap után tudta, mikor járok dolgozni, melyik az autóm, mikor érek haza.

Magdika ugyanis folyton az ablakban lóg. szóvá is tette, miután lecserélték a nyílászárókat, hogy túl széles a párkány, zavarja a kilátásban.

szóval Magdika ma reggel elpattintotta az utolsó húrt. telerakta a poharat. reggel negyed nyolckor csöngetett be, épp miután kiszálltam a fürdőkádból. ez sem volt véletlen nyilván. miután kétszer csöngetett, majd kopogott, nagyon-nagyon morcosan (kávé előtt) egy szál fürdőköpenyben, turbánnal a fejemen nyitottam ajtót. Magdika arra panaszkodott, hogy tegnap este óta szörnyű zajt hall, épp a hallban (nem vicc). mintha fűnyíró menne. vagy esetleg a számítgépünk? mondom kizárt, mivel nincs bekapcsolva a számítógép, és nem is abban a helyiségben van. hát ő akkor nem tudja. már volt a hetediken is. én is hallom? mondom én semmit. akkor sértődötten távozott.

Magdikának meg fogom mondani az alábbiakat:

  1. szokja meg, hogy panelban lakik, és van fölötte még egy emelet, mert én nem fogok semmit másképp csinálni.
  2. költözzön a legfölső szintre.
  3. költözzön el.
  4. ne csengessen be hozzám hajnalok hajnalán.
  5. egyáltalán ne csengessen be hozzám soha többet, mert úgysem nyitok ajtót.

9 komment

Címkék: anyád

A bejegyzés trackback címe:

https://eletkedv.blog.hu/api/trackback/id/tr42484299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárgabögre · http://sargabogre.freeblog.hu/ 2008.05.28. 13:07:03

akkor Magdika igazi "Magdi anyus" :D Amúgy rémesek az ilyenek, igazi pletykaéhes népség.

Pankalány 2008.05.29. 09:10:37

inkább az a fajta, akivel semmi nem történik, hanem maga keresi a történést.

Wegaz Doegdah · http://mdah.blog.hu 2008.05.31. 06:37:48

Jó az életkedv, csak ne jöjjön a barnamedv!

Pöttyös · http://morc.freeblog.hu 2008.06.05. 20:21:24

Mi hál' istennek most költözünk el, a piszok szomszédok kapnak egy punk zenekarban doboló fiút, aki a pincét fogja próbateremnek használni....:-DDDDDDD (ördögi kacaj akart lenni)

babyface 2008.07.02. 10:50:27

Ez jo!Marmint jot rohogok itt.Eszembe jut a szomszedasszony a hatodikrol, aki meg kis tetot is epitetett az erkelyere, es ketszer foljott arra panaszkodni, hogy nem csavarom ki rendesen KEZZEL(ez hulye, amikor kicsavaros vodrom van, majd meg hozzanyulok) a felmosorongyot, ezert lecsopog a viz, ami az o tetokejerol az emberek nyakaba zuhan.Ja, mert a kilencedikrol, mire leer, meg mindig csepp formajaban letezik.Masodik alkalommal egyszeruen otthagytam.Karogott kicsiket, hogy hallatlan, aztan tavozott.A kurva anyjat az ilyennek.

am 2008.07.07. 00:02:42

helló! még soha nem láttam ilyet, hogy a titkos monológomat, amit napi szinten elmondtam a barátomnak, azt egy az egyben, de egy az egyben leírva lássam! Gondolok itt az 5 pontos magdika tilalomra. Én nem mondtam még el a szomszédasszonynak, aki FOLYAMATOSAN átjár, hanem: Apám fúrt a lakásomban valamit, és nyár lévén megszabadult a pólójától. Szőrös, nem is vékony, stb. Amikor átjött a nő, odaküldtem apámat úgy ahogy volt, fúróvel félmeztelnül ajtót nyitni. Azóta érdekes módon "már nem ereszt a csapom", "nem ázik be a fal", "nem fogok átfúrni a falon". XD

Pankalány 2008.07.07. 20:26:58

Isten hozott a blogon! :)
lehet hogy ugyanaz a szomszédunk...? :)

egy kis update a pankalany.blogter.hu-n

am 2008.07.09. 23:27:18

eddig nem ismertem, de most örülök a felfedezésnek! mindenkinek van legalább egy magdikája, de pecheseknek több is...

nyúl · http://www.2polhaasje.blogspot.com 2008.10.22. 16:33:41

tudom, hogy nem fogom überelni, viszont anno a szomszéd öregnéni a következő dumával csengetett át polcfúrás közben (közös fal):
- ugye nem fognak áramot vezetni a falba, kedveskéim?
süti beállítások módosítása