HTML

Életkedv :(

Az életkedvről, és mindenről ami elveszi azt

Linkblog

az igazság ára

2008.03.06. 21:35 Pankalány

volt szerencsém belepillantani a fenti címet viselő műsorba. remélem, nem jogsértő ellopni a bejegyzéshez...

 


 

szóval eddig nem is hallottam róla, de ezután nem is szeretnék. történik ugyanis, hogy a szerencsés (?) delikvens kap x kérdést, melyet hazugságvizsgálóval "fölszerelve" válaszol meg. persze nem tudja, hogy a gép igaznak vagy hamisnak értékeli az adott válaszait. ezután kezdődik a show. néhány kérdést (talán 20-at) feltesznek neki, és ha egyezik a válasza a gép "ítéletével", továbbléphet a következőre. ha nem, mehet haza.

az egyik problémám a kiválasztott kérdésekkel volt. a rázósabbak (értsd, amelyek már több pénzért mennek) 90%-a (legalábbis nekem úgy tűnt) a szex körül forognak. "lefeküdtél-e már egyszerre több férfival? kötöztek-e már meg szex közben? nézel-e pornófilmet? szexeltél-e már pénzért?"

miért? csak ezt lehet eladni? mármint úgy, hogy azért ne sértsünk meg senkit (a játékoson kívül persze), és még izgalmas is legyen. mert mi lehet annál érdekesebb, mint más nemi élete? aki egyébként hasonlóan egyszerű (a szó nemesebb értelmében) ember, mint mi?

a másik a műsorvezető. nem a személye, azzal semmi bajom. próbált hatásos lenni: hangsúlyozott, meresztgette a pillantását, húzkodta a szemöldökét, de nem sok sikerrel. közben néha-néha feltett hülye, látszólag oda nem illő kérdéseket, amikkel próbálkozott összekötni a témákat, de ezzel csak rontott az amúgy sem rózsás helyzeten. na és pesze viccelődött. ha-ha.

a lényeg: nem derült ki számomra, mi a célja a műsornak. aki rájön, kérem, világosítson fel. szerintem az egész kritikán aluli, már így is több szót vesztegettem rá, mint amennyit érdemel.

meg lehet tekinteni:

http://tv2.hu/2008-03-06/Kiborult_Az_igazsag_ara_jatekosa/

4 komment

Címkék: legalja

A bejegyzés trackback címe:

https://eletkedv.blog.hu/api/trackback/id/tr89369022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárgabögre · http://sargabogre.freeblog.hu/ 2008.03.09. 20:28:22

Kedves Pankalány! Csak azért írok most, hogy kirakhatom-e az életkedv blogot a linklistámba a blogomon? mert nagyon tetszik :)

reszteltmáj 2008.03.11. 23:17:07

kedves bögre, megtisztelő számunkra!

üdv,
a másik kettő :)

Sárgabögre 2008.03.12. 19:28:05

Köszönöm, kint vagytok :)
süti beállítások módosítása