HTML

Életkedv :(

Az életkedvről, és mindenről ami elveszi azt

Linkblog

No milk today!

2008.03.06. 15:54 Óriáspolip úr

Ha van áramszünet, tanszünet, meg munkaszünet, akkor mi a fészkes fenéért ne lehetne tejszünet?

A tehenek felállnak, és a vasutasokhoz hasonlóan sztrájkba kezdenek. Nem adnak tejet. A tejfogyasztásra épülő világunkban nagyobb káosz alakul ki, mintha a föld kőolajkészlete teljesen kiapadna. Nem benzin az autónkba? Gyalogolunk. Nem kerozin a repülőkbe? Nem repülünk. De ha elfogy a tej? Akkor mihez kezdünk?

Hitvány tejpótlókkal próbáljuk leküzdeni szervezetünk csillapíthatatlan tej-szomját? 

Nem kell megijedni, ez a borzalom még nem következett be, de előjelek – mint a globális felmelegedés előszeleként érkező, teljesen kiszámíthatatlan időjárás – már vannak. Aggasztó jelek, melyek hatására igenis kongatni kell a vészharangot!

Az alábbi levél nem fikció! Nem az iwiw-en keringő kamu levelek közül való!

Mint ismeretes számotokra, juttatásként a konyhákban rendelkezésetekre bocsátott tej a kávé ízesítésére szolgál.
Tájékoztatlak Benneteket, hogy az eddigi tej mennyisége cégszintű döntés alapján a felére csökkent. Az egyenletes ellátás érdekében a konyhákban a tejet továbbra is zárva tartjuk, és a takarítók fogják a szükséges napi mennyiséget kihelyezni.

A levél stílusának spártaiságától tekintsünk el, hiszen egy ilyen hírt nem lehet például romantikus stílusban elmesélni.

Mit is vetít ez elénk?

Rövidtávon a rég elfeledett jegyrendszer ismételt bevezetését, a fekete tejkereskedelem fellendülését, középtávon anarchiát és lázongásokat a tejtől megfosztott beosztottak körében.

Hiszen tisztán látszik, lesznek olyan kiválasztottak, akik közelebb ülnek a tejeskancsóhoz, akiknek mindig több jut a tejből.

A világnak újabb globális problémával kell megküzdenie. A globális felmelegedés várhat, a jégsapkák még kitartanak, de a tej az vészesen fogy!

1 komment

Címkék: munka pénz anyád dühöngés érthetetlen

A bejegyzés trackback címe:

https://eletkedv.blog.hu/api/trackback/id/tr10368464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babyface 2008.03.21. 13:29:08

Majd lesz "Reggeli ital", es tarsai.Szerintem mar most is erdemes lenne vizsgalni a mai tejek tejtartalmat....
süti beállítások módosítása